Cum poti ajuta si tu?

Daca vrei sa devii membru sustinator al Asociatiei B’ESTFEST ne poti ajuta cu donatii, prin metoda cea mai potrivita pentru tine:

-   Donatie  in contul RO93 RZBR 0000 0600 1370 6177 deschis la banca Raiffeisen Bank, Sucursala Bucuresti

-   Directionare a 2% din impozitul pe venit – pentru persoane fizice

Trebuie doar sa completati declaratia 230 cu datele dvs. si sa o depuneti la Administratia Financiara de care apartineti cu domiciliul. Cei 2% din impozitul pe venit vor fi trimisi de catre ANAF in contul bancar al Asociatiei B’ESTFEST, la sfarsitul anului 2014.

Declaratia 230 se poate descarca de aici AICI.

Datele Asociatiei Culturale B’ESTFEST:

CIF: 28664343
IBAN RO93 RZBR 0000 0600 1370 6177
Raiffeisen Bank Sucursala Bucuresti

-   Directionarea a 20% din impozitul pe profit (valabil pentru persoanele juridice)

Extras din codul fiscal Titlul 2, Cap. II, articolul 21, alineatul (4), litera p) “Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplineşte cumulativ urmatoarele condiţii:

- Este în limita a 3 la mie din cifra de afaceri;

- Nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat

Aplicand aceasta facilitate, procentul oferit ca sponsorizare este platit din sumele pe care societatea dumneavoastra le plateste ca impozit pe profit catre bugetul statului.

Modalitatea de redirectionare este foarte simpla, prin intermediul unui contract de sponsorizare incheiat cu ONG-ul pe care isi doreste sa il sustina, nu mai tarziu de 31 decembrie.  Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare si nu afecteaza profitul net al companiei. Detalii suplimentare se pot obtine la adresa de email: contact@asociatiabestfest.ro

- Devino membru sustinator

Daca vrei sa te alaturi demersurilor Asociatiei B’ESTFEST sustinand activitatea tinerilor artisti romani, o poti face devenind membru al comunitatii noastre. Mecanismul este simplu: doneaza 200 de lei, suma ce reprezinta cotizatia anuala in cadrul asociatiei, si vei primi o serie de avantaje. Mai multe detalii AICI!

- Promovarea proiectelor Asociatiei Culturale B’ESTFEST

Daca ai un site sau un blog si vrei sa te alaturi minsiunii nostre de a oferi o sansa tinerilor talentati care nu au posibilitati materiale sa isi dezvolte o cariera muzicala, poti afisa unul din bannerele noastre. Trebuie doar sa ne scrie-ne un mail pe contact@asociatiabestfest.ro .

De asemenea, te poti implica in activitatea Asociatiei B’ESTFEST  prin aducerea la cunostinta a unor cazuri sociale din sfera muzicala, scriindu-ne un mail pe adresa contact@asociatiabestfest.ro, noi incercam sa oferim:

-   Sustinere financiara pentru participarea la un concurs national sau international;

-   Instrumentele muzicale;

-   Studii sau cursuri de specialitate in domeniul muzical.