Pregatirea muzicala, cursurile, repetitiile, instrumentele sunt esentiale in dezvoltarea artistica a tinerilor talentati. Tocmai de aceea, prin intermediul programului “Growing an artist”, Asociatia B’ESTFEST isi propune sa vina in sprijinul acestora oferindu-le ajutorul necesar, fie ca este vorba de instrumente noi, fie de asigurarea unor cursuri de perfectionare sau de plata orelor de studio pentru repetitii sau inregistrari. Timp de 3 luni Asociatia B’ESTFEST isi propune sa sustina trupe sau artisti aflati la inceput de drum, oferind fiecareia dintre ele:

- Posibilitatea inregistrarii a 3 piese demo intr-un studio

- Un workshop de initiere pe tema Concerte si Impresariat Artistic – practic tot ce trebuie sa stie un tanar artist despre industria muzicala (concepte, responsabilitati si obligatii etc)

- Un workshop de initiere pe tema publishing si drepturi de autor

- Organizarea unui concert in cadrul unui club partener din Bucuresti.

La finalul celor 3 luni de “mentoring”, una dintre cele trei trupe absolvente ale programului “Growing a artist” va fi beneficiara unui premiu aditional ce le poate oferi:

- Un slot in deschiderea unui concert sustinut de un artist sau o trupa cunoscuta

- Realizarea unei sedinte foto sau a unui videoclip.

Inscrierile artistilor ce vor sa participe in cadrul acestui proiect se pot face exclusiv online prin completarea formularului electronic prezent AICI (click it)!

Selectia artistilor ce vor fi inclusi in acest program va fi facuta de un juriu alcatuita din:

1. Emilia Mihailescu – reprezentant Music in Space, music publishing

2. Dragos Chiscoci – reprezentant Emagic, promoter

3. Ernesto Bianchi – managerul trupelor Grimus si Toulouse Lautrec

4. Guido Janssens – reprezentant al Asociatiei Culturale B’ESTFEST

5. Laura Coroianu – reprezentant al Asociatiei Culturale B’ESTFEST

6. Bogdan Serban – realizator Guerrilla LogOut si GuerriLive cu Bogdan Serban @ Radio Guerrilla