Unul dintre scopurile declarate ale Asociatiei B’ESTFEST este crearea unui cadru propice dezvoltarii profesionale a tinerilor studenti sau absolventi de facultate, prin intermediul unor programe de voluntariat, internship sau burse create special pentru a veni in completarea formarii academice. Prezenta intr-un mediu de lucru activ, asumarea unor responsabilitati, coordonarea atat la nivel individual cat si in cadrul unei echipe, experienta directa dobandita in urma participarii la procesul de organizare al unui eveniment sunt doar cateva dintre elementele care pot reprezenta un prim pas in formarea unei cariere, indiferent de domeniul in care tinerii profesionisti aleg sa se implice. Voluntariat Tinerii entuziasti care vor sa cunoasca adevarata lume muzicala “behind the scene” si sa devina parte componenta a mecanismului care pune in miscare evenimente muzicale de anvergura, se pot alatura echipelor de organizare ale celor mai ample evenimente muzicale din Romania, prin intermediul acestui program. Inscrierile se fac printr-un CV si o scrisoare de intentie trimise la adresa de email: contact@asociatiabestfest.ro.