“Your Best Alternative” – Sprjin pentru lansare materiale discografice

B’ESTFEST a fost inca de la inceput un sustinator fervent al trupelor tinere, scena Future Heroes din cadrul festivalului fiind conceputa special pentru a le oferi artistilor romani sansa participarii in cadrul unui eveniment de talie internationala, in fata a mii de spectatori.

Programul “Your Best Alternative” vine ca o continuare fireasca a acestui demers, Asociatia B’ESTFEST propunandu-si sa ofere artistilor tineri care si-au facut deja debutul pe scena, implicarea financiara si consilierea necesare lansarii unui album. – Prima etapa a programului “Your Best Alternative” va avea ca scop lansarea a 4 materiale discografice. Primele trupe care vor beneficia de sprijinul Asociatiei B’ESTFEST sunt GrimusLes Elephants Bizarres si Electric Fence, urmand ca cel de-al patrulea material sa fie o compilatie ce va reuni cateva dintre cele mai cunoscute nume ale curentului indie/alternative rock din Romania. A doua etapa a programului va fi adresata nu doar tinerilor prezenti pe scena B’ESTFEST ci tuturor artisti romani aflati la inceput de drum dar care detin deja un portofoliu consistent de piese dar nu dispun de cunostintele si finantarea suficiente pentru lansarea unui album.

Inscrierile se vor face exclusiv online, mai multe detalii despre calendar si procedura de selectie a artistilor participanti la program urmand a fi facute publice in curand.